They are known as CN BLUE

Annyong !!

Here i will tell you about my idol band. People called them as a rock band from korea namely CN BLUE. They aren’t as famous as boyband in korea but they have a lot of fans. I’m falling in love with their music and personalities.

Why CN BLUE ?

gak tau juga nih kenapa tiba-tiba bisa nge fanssssssss banget sama band ini. Awalnya cuma gara-gara liat WGM (We Got Married) nya Yong Hwa CN BLUE sama So Hyun SNSD. Nah di sana banyak nampilin member plus lagu-lagunya CN BLUE. Terpikatlah aku sama pesonanya si Jong Hyun, gitarisnya CN BLUE, ganteng banget asli. Trus coba searching di you tube tenteng CN BLUE dan download download lagunya, eh ternyata lagunya enak-enak, walaupun gak ngerti artinya. Tapi asiknya juga lagu-lagu mereka ga cuma ada versi korea aja, ada versi inggris sama jepangnya juga.  Waaahhh…

CN BLUE, what does it means ?

Usut punya usut ternyata CN BLUE itu sebuah akronim. CN = Code Name, BLUE = Burning Lovely Untouchable Emotional. BLUE di sini mewakili masing-masing personilnya. Burning for Lee Jong Hyun, Lovely for Kang Min Hyuk, Untouchable for Lee Jung Shin dan Emotional for Jung Yong Hwa. CN Blue dibentuk tahun 2009 dan memulai debutnya di Jepang. leader band ini adalah sang main vocalist Jung Yong Hwa.

Burning

name : Lee Jong Hyun

Born : Busan, South Korea

Birth date : May 1990, 15

Position : Lead Guitarist, vocalist

Height : 182 cm

Weight : 64 kg

Blood Type : O

Film : Accoustic (2010), Gentleman’s Dignity (2012)

Lovely

name : Kang Min Hyuk

Born : Ilsan, South Korea

Birth date : June 1991, 28

Position : Drummer

Height : 184 cm

Weight : 60 kg

Blood Type : A

Film : Accoustic (2010), It’s Okay Daddy’s Girl (2010), Heartstring (2011), You Who Rolled in Unexpectedly (2012)

Untouchable

name : Lee Jung Shin

Born : Ilsan, South Korea

Birth date : September 1991, 15

Position : Bassist, rapper

Height : 186 cm

Weight : 66 kg

Blood Type : A

Film : –

Emotional

name : Jung Yong Hwa

Born : Busan, South Korea

Birth date : June 1989, 22

Position : Main vocalist, Guitarist, rapper

Height : 180 cm

Weight : 63 kg

Blood Type : A

Film :

  • You’re Beautiful (2009)
  • Heartstrings(2011)
  • Sunday Sunday Night (2009-2010)
  • We Got Married with Seohyun Girls’ Generation (2010-2011)
  • Night After Night (2010-2011)
  • Running Man (2010-2011)

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s